Udsøgte udskæringer

 

Når du træder indenfor hos vores slagter, er det som at træde ind ad døren hos den gode gamle slagterbutik, hvor kvalitet og personlig service prioriteres.

Disken bugner af frisk kvalitetskød. Vi kan blandt andet tilbyde mørt, oversøisk Premium-oksekød, krogmodnet kød, udsøgt dansk lam, svinekød fra Bornholm og meget mere. Vores slagtermester Brian rådgiver gerne om udskæringer, stegetid og tilbehør, så du får det absolut bedste resultat ud af kødet. I 2009 åbnede vi med stor succes op ind til slagterbutikken, og kunderne nyder at kunne følge med i slagterens arbejde, stille spørgsmål eller komme med særli- ge ønsker.

Med vores store udvalg af convenience-produkter gør vi din travle hverdag lidt lettere. I vores delikatesse kan du købe alt fra hjemmelavede, velsmagende færdigretter – klar til
at tage med hjem – til varme, solide måltider. Du kan også dykke ned i byens bedste salatbar og bestille en pålægska- gemand. Lena, der har det daglige ansvar for delikatessen, tager imod din bestilling med et smil og kommer gerne med gode råd i samarbejde med slagteren.

Image
Image
Image

Adresse:

Kvickly Varde
Østervold 5
6800 Varde